Vad är Hallstahammars Väggtidning?

Hallstahammars Väggtidning är en satsning i samarbete med MinAffärsTV och företagare inom kommunen där informationen du vill ha lyfts ut till platser där du rör dig. Kortfattat rör det sig om ett nätverk av tv-skärmar som är uppdelade i tre segment.

 

1.Verksamhetens egna budskap

Den första delen av Väggtidningens innehåll kommer från butiken eller platsen där de är uppsatta. Det kan vara allt från reklam och information. Det styr de helt själva över

 

2.Byten

Det som gör Väggtidningen unik är det faktum att alla skärmägare har möjligheten att byta bilder med varandra enligt principen "syns du hos mig, syns jag hos dig".

 

3.Information från oss på Hallstahammar.nu

Vi på hhr.nu-redaktionen har plats på skärmarna där vi skickar ut information om positiva händelser, allmän info och liknande. Här låter vi föreningar lägga ut bilder helt gratis också, så länge de gör dem själva. Precis som med Hallstahammar.nu har företag som inte har en egen skärm möjligheten att köpa reklamplatser.

Vi på Hallstahammar.nu brinner för vår kommun. Välkommen till en skön atmosfär, där vi gemensamt delar med oss av allt det fantastiska som händer här.

Vår vision är att Hallstahammar.nu ska vara hemsidan för dig i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm.

Hallstahammar.nu
Olbergavägen 15
734 92 Hallstahammar

 

Copyright © 2010 - 2016 Hallstahammar.nu.
Web: NyWeb