Om oss

Hallstahammar.nu är sidan som lyfter fram allt det positiva som händer i Hallstahammar!

 

Detta gör vi tillsammans med närings- och föreningslivet som fyller sidan med innehåll. Innehåll som är skrivet av alla oss, för oss alla. Företag betalar för att marknadsföra sig via evenemang och bloggar, samtidigt som de sponsrar föreningslivet att göra detsamma. Sidans alla funktioner är nämligen helt gratis för alla ideella föreningar!

 

Sidan är uppbyggd på några enkla komponenter:

 

Register: Vi har förenings- och företagsregister på sidan där man kan navigera sig fram via kategorier, eller via sökningar. Dels går det att söka uppe till höger oavsett var du befinner dig på sidan och dels går det att söka mer specifikt om man har tryckt på menyknapparna för föreningar respektive företag.

 

Bloggar: Alla aktiva sidor har möjligheten att blogg om sin verksamhet. Det kan vara allt från bilder på träningsmatcher till nya varor som packas upp. Allt styrs av användarna själva, såväl innehåll som hur ofta de skriver. Det alla har gemensamt är att de och deras aktiviteter har sin grund i Hallstahammar, Kolbäck eller Strömsholm.

 

Kalender: Vi har även en evenemangskalender så du kan ha koll på allt som händer runt omkring dig! Det som skiljer vår kalender från de flesta är att vi har ett lokalt perspektiv. Allt är välkommet i kalendern så länge det uppfyller två kriterier; det ska hända i kommunen och det ska vara öppet för allmänheten. Kalenderns målsättning är helt enkelt att visa för dig som boende i kommunen eller i närheten vad det finns att göra, året runt, stort som litet.

 

För att veta mer om oss bakom sidan kan du gå in på Kontakta oss i menyn till vänster.

Vi på Hallstahammar.nu brinner för vår kommun. Välkommen till en skön atmosfär, där vi gemensamt delar med oss av allt det fantastiska som händer här.

Vår vision är att Hallstahammar.nu ska vara hemsidan för dig i Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm.

Hallstahammar.nu
Olbergavägen 15
734 92 Hallstahammar

 

Copyright © 2010 - 2016 Hallstahammar.nu.
Web: NyWeb